Sensationeel!

Het weekend van 18 en 19 juni hebben de leerlingen van Dressuurstal Bloem hun beste beentjes voorgezet.

Zo reed Soily Brookman afgelopen donderdag naar een eerste prijs tijdens haar debuut in het M1 dressuur. Heel erg knap. In het weekend kwam zij weer in actie met haar mooie donkerbruine pony genaamd Ziggy AW en wist zij de overwinning weer op naam te schrijven. Dat is een veelbelovend begin van de klasse M1 dresuur.

Nathaly Spaak reed met haar Vaya Fortuna de selectie van het Drentse kampioenschap in het Z1 dressuur en wist in een zeer sterk deelnemersveld twee keer de vierde prijs te behalen. Heel goed, want dit was nog maar de tweede keer in het Z1 dressuur voor deze combinatie.

Inge Zuidersma reed haar sympathieke ruin Mr. Marvellous naar een keurige tweede prijs in de L2 dressuur.

Lisa van der Molen was afgelopen weekend afgereisd naar Almelo om daar mee te doen aan de voor iedereen bekende Almelose Ruiterdagen. Zij kwam bepaald niet met lege handen naar huis. De eerste dag moesten Gentleman en Lisa nog even wennen aan de ruim opgezette entourage, maar dat haalden zij dubbel en dwars in op zaterdag en zondag. Zij behaalde een mooie tweede prijs op de zaterdag met een puntenaantal van 207,5 punten. Op de zondag deed zij er nog een schepje bovenop en behaalde maar liefst 211 punten in de L2 dressuur. Dit puntenaantal was genoeg voor de overwinning. Super goede resultaten!

Sandra Koornstra kwam in actie met haar mooie merrie E-jojo in de L2 dresuur. Zij stuurde de Johnson-nakomeling naar een nette tweede prijs.

Maaike Brummer maakte haar debuut met haar Zizi-Top nakomeling genaamd Gadget in het M1 dressuur. Dit deed zij niet onverdienstelijk. Zij wist maar liefst twee keer de tweede prijs op naam te schrijven. Met deze resultaten behaalde ze ook nog eens een extra prijs, namelijk het winnen van het Rabo- Talentenpakket.

Veerle Rijntjes en haar Haflinger Starlight (v. Standing Ovation) mochten hun kunsten vertonen tijdens hun L2 debuut. Dit deden zij dan ook! Veerle mocht maar liefst twee keer de hoogste plaats op het erepodium innemen. Alsof dat nog niet genoeg was legde zij ook nog eens beslag op de extra prijs “Beste combinatie van de dag”

Leerlingen allemaal van harte gefeliciteerd!!!

Veerle Rijntjes met Starlight

Veerle Rijntjes met Starlight

Lisa van der Molen met Gentleman

Lisa van der Molen met Gentleman

Soily Brookman met Hannikhoeve's Carino

Soily Brookman met Ziggy AW

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp