Winnend Z debuut voor Nathaly Spaak

Het weekend van 11 en 12 juni zijn er weer een aantal leerlingen van Dressuurstal Bloem niet zonder lege handen naar huis gekomen.

Zo wist Maaike Brummer een nette tweede prijs binnen te halen met haar paard Gadget(Zizi Top) in het L2 dressuur. Binnenkort zal deze combinatie verschijnen in het M1 dressuur.

Isabella Hornhuis-Kümmerlen behaalde ook een mooie tweede prijs met haar paard Heredero in het L2 dressuur.

Desiree Krimpmann schreef de eerste en de tweede prijs op haar naam met haar pony Kielshoop Honey Pride tussen de paarden in de L1 dressuur.

Nathaly Spaak maakte haar debuut in het Z1 dressuur met haar paard Vaya Fortuna. Dit wist zij maar liefst twee keer te winnen! ERG KNAP!!!

Monique Jonker had haar pony Aroshoeve’s Don Olivius sinds lange tijd weer mee op wedstrijd. In de selectie voor het Groninger kampioenschap wist zij de eerste prijs te bemachtigen tussen de paarden in het L1 dressuur. Erg goed gedaan!

Ook was het de beurt aan Bronno Bloem en Famous. Helaas was er teveel spanning waardoor er veel fouten werden gemaakt. Erg jammer. Danielle Moek behaalde met haar Donna Karen nog een mooie winstpunt in het Z1 dressuur.

Nathaly Spaak en Vaya fortuna

Nathaly Spaak en Vaya fortuna

Desiree Krimpmann met Kielshoop Honey Pride

Desiree Krimpmann met Kielshoop Honey Pride

 

Monique Jonker met Aroshoeve's Don Olivius

Monique Jonker met Aroshoeve’s Don Olivius

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp