Topprestaties leerlingen Dressuurstal Bloem

In het weekend van 21 en 22 mei zijn een aantal leerlingen van Bronno Bloem op concours geweest. Dit deden zij erg goed.

Te beginnen met Marlies van Dam. Met haar paard Elzas(Sandreo x Coriolan) startte zij in de L2 dressuur. Zij reed voor wat ze waard was en mocht twee oranje linten mee naar huis nemen. Erg goed gedaan.

Nathaly Spaak was ook fanatiek met haar Vaya Fortuna in het M2 dressuur. De combinatie reed twee mooie constante proeven. Dit was genoeg voor twee keer een tweede prijs.

Lisa van der Molen was met twee ponies aanwezig op de selecties van het regiokampioenschap Groningen. Met haar schimmelpony Cedric won zij de eerste selectie in het M2 dressuur. Met haar pony Gentleman werd ze derde in de selectieproef en tweede in de andere proef. Erg goed.

Anouk Zuidland reed ook met haar paard Wonder Iff mee met de selecties in de B dressuur. Zij eindigde op een nette vierde plaats.

Inge Zuidersma had haar paard Mr Marvellous mee in het L2 dressuur en zij behaalde een nette derde prijs.

Isabella Hornhuis-Kümmerlen wist een mooie tweede prijs te behalen in het L2 dressuur met haar Andalusiër Hero.

Yasmin Tromp wist met haar paard Casino Royale een derde prijs te behalen in de B dressuur.

Ook waren Bronno Bloem en Danielle Moek aanwezig bij de eerste selectiewedstrijd voor het regiokampioenschap Groningen. Beiden reden zij de selectieproef in de klasse Z1 dressuur en een kür op muziek. Bronno Bloem had Famous mee en Danielle Moek had Donna Karen gezadeld. Bronno behaalde een mooie vierde prijs in de selectieproef. Daarna volgde de kür op muziek. Hiermee eindigde hij op een tweede plaats in het Z1. Danielle Moek wist de kür op muziek klasse Z1 op naam te schrijven met Donna Karen. Helaas werden alle klassen in handicap verreden.

Erg knap gereden allemaal!

Marlies van Dam met Elzas(Sandreo x Coriolan)

Marlies van Dam met Elzas(Sandreo x Coriolan)

Lisa van der Molen met Cedric

Lisa van der Molen met Cedric

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp