Prestaties leerlingen week 19

Afgelopen weekend zijn er weer een aantal leerlingen op concours geweest. Hieronder een overzicht.

Zo verscheen Sterre Heijnen in de ring met haar paard Ruben in de B dressuur. Dit deed zij niet onverdienstelijk. Ze behaalde een tweede en vierde prijs.

Maxime van Ginkel had haar knappe paard Aloriska mee in het M1 dressuur. In een groot deelnemersveld wist zij de tweede prijs te bemachtigen.

Nathaly Spaak reed met haar paard Vaya Fortuna naar een mooie vierde plaats in het M2 dressuur.

Het weekend van Lisa van der Molen kon niet meer stuk. Zij werd heel knap eerste met haar pony Cedric in het M2 dressuur en stond met maar liefst 20  punten los van de nummer twee. Dat is nou nog eens DIK winnen.

Inge Zuidersma was een tijdje niet meer van huis geweest met haar paard Mr Marvellous. In de L2 dressuur reed zij naar een zevende prijs.

Lars Hamelink lest sinds korte tijd bij Dressuurstal Bloem. Met zijn paard Arissa wist hij naar een nette zesde en achtste prijs te rijden.

Ook Danielle Moek was actief dit weekend met haar paard Donna Karen. Zij bracht de bruine merrie uit in het Z1 dressuur. Dit deed zij erg goed. Met dit onervaren paard behaalde zij een nette derde prijs.

Bronno Bloem verscheen ook in de ring met Famous. Dit ging al een stuk beter dan de vorige keer. Hij behaalde een mooie winstpunt waardoor de zesjarige merrie nu officieel Z1 is geklasseerd.

Excuses voor eventuele vergeten leerlingen.

Lisa van der Molen met Cedric

Lisa van der Molen met Cedric

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp