Selectiewedstrijden DCIG

In het weekend van 5 en 6 december 2015 hebben de laatste selecties van de Dressuurcompetitie Indoor Groningen plaatsgevonden in Nieuwe Pekela.

Zaterdag was het de beurt aan Bronno Bloem en Jesper Faber.

Jesper Faber stelde zijn Florencio nakomeling genaamd Eros voor in de L1 dressuur. Dit deed hij niet onverdienstelijk. Hij behaalde een mooie derde plaats. Hiermee kwam hij in totaal op een tweede plaats in de competitie. Met vlag en wimpel door naar Zuidbroek. Hier zal hij vast en zeker zijn beste beentje voorzetten.

Bronno Bloem was ook aanwezig bij de selectiewedstrijd met Donna Karen in het L2 en met Famous in het M1 dressuur. Hij reed twee fijne proeven en die werden beloond met 197 punten in de L2 en 193 punten in het M1 dressuur. Dit was genoeg voor tweemaal een vierde prijs. Helaas was dit net niet genoeg om door te gaan naar Zuidbroek. “Ik ben blij dat ik fijn heb kunnen rijden vandaag. Nu lekker doortrainen en dan volgende keer beter”. Aldus Bronno Bloem.

Zondag mochten Evianne en Lisa hun kunsten vertonen.

Evianne Kooistra mocht met haar pony Dionne aan de bak in het M1 dressuur. Dit deed zij goed. Met al een vierde en eerste plaats op zak vanuit eerdere selectiewedstrijden, moest zij nu een goede prestatie neerzetten om door te mogen gaan. Dit heeft zij uiteraard gedaan. Zij mag haar kür op muziek nu rijden in de fraaie Eurohal in Zuidbroek.

Lisa van der Molen reed met haar pony Gentleman in de L1 dressuur. Zij behaalde de eerdere selectiewedstrijden een nette tweede en vierde plaats. Ook deze keer behaalde zij een mooie vierde plaats. Met deze resultaten op een rij mag ook zij haar kür op muziek laten zien aan het aanwezige publiek in de Eurohal.

Heel veel succes gewenst iedereen!

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Lisa van der Molen met Gentleman

Lisa van der Molen met Gentleman

Evianne Kooistra met Dionne

Evianne Kooistra met Dionne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp