Leerlingen doen het goed!

In het weekend van 28 en 29 november zijn een aantal leerlingen aan de start verschenen op verschillende wedstrijden.

Monique Jonker reed met haar Aroshoeve’s Don Olivius in de L1 dressuur. Zij reed mee met de tweede selectiedag voor de regionale kampioenschappen van Groningen die ditmaal in Tolbert werden verreden. Net zoals vorige week zette ze haar beste beentje voor. in de selectieproef wist ze 197 punten bij elkaar te rijden. Dit was genoeg voor een nette 2e plaats. Hiermee is Monique verzekerd van een startbewijs op de regiokampioenschappen. In de tweede proef had haar pony helaas wat teveel spanning, waardoor er enkele foutjes ontstonden. De punten bleven steken op 189.  Nu zal ze een korte wedstrijdpauze inlassen, zodat ze thuis goed door kan trainen.

Jesper Faber was met zijn Eros(Florencio) zondag actief in Vries. Helaas maakte hij wat kleine fouten, maar toch wist hij de zesjarige ruin naar 191 punten te sturen, wat voldoende was voor een mooie 2e plaats in de L1 dressuur.

Lisa van der Molen verscheen aan de start met haar pony Gentleman in de L1 dressuur. Zij behaalde 192 en 193 punten en behaalde hiermee een 2e en 3e prijs.

Nathaly Spaak startte haar paard Vaya Fortuna in het M1 dressuur. Ze reed de mooie bruine merrie fijn in het rond op het losrijterrein, maar helaas ging de lamp uit in de proef. De proef was dus een beetje te tam. Toch werd zij beloond met een nette 3e plaats.

Maxime van Ginkel was enorm op dreef zondag. Zij stuurde haar paard Aloriska rond in de L2 dressuur. Zij behaalde een score van maar liefst 211 punten en daarmee liet ze de rest van het deelnemersveld ver achter zich. Met maar liefst 20 punten verschil met de nummer twee behaalde zij de overwinning.

Bronno Bloem reed dit weekend mee met de finale van de Schuler Dressuurcompetitie Vlagtwedde. Hij startte Donna Karen in de L2 dressuur. Met een 6e plaats in het tussenklassement, moest er nog heel wat gebeuren om hoger te kunnen eindigen. Bronno zette twee redelijk constante proeven neer die werden beloond met 195 en 199 punten. Dit was genoeg voor een zesde en een vijfde plaats. Uiteindelijk behaalde Bronno Bloem met Donna Karen een nette vierde plaats in de competitie en mocht meerijden in de ereronde. “Dit paard wordt steeds beter en ik kan er steeds meer aan rijden.” Zegt Bronno Bloem.

Ook had Bronno Bloem Famous mee naar Vlagtwedde. Hij bracht deze bruine merrie uit in het M1 dressuur. Bloem ging voor een mooie ontspannen proef, omdat dit paard vorige keer gespannen was. Dit lukte. “Famous gaf een goed gevoel deze keer. We voelen elkaar steeds beter aan op ander terrein. Ik geloof in dit paard. Famous is echt een paard voor de toekomst en ze laat thuis al zien te beschikken over veel talent. Nu nog op ander terrein. Veel ervaring op doen en dan kunnen we later knallen”. Deze proeven werden beloond met 191 en 188 punten. Daarmee werd Famous vijfde en zesde in het klassement.

Alle leerlingen van harte gefeliciteerd met jullie behaalde prijzen!

Maxime van Ginkel met Aloriska (Stedinger x Rubinstein)

Maxime van Ginkel met Aloriska (Stedinger x Rubinstein)

Monique Jonker met Olivius

Monique Jonker met haar pony Aroshoeve’s Don Olivius(Heidehof’s Don Diego)

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Bronno Bloem met Donna Karen(Lord Leatherdale x Krack c)

Bronno Bloem met Donna Karen(Lord Leatherdale x Krack c)

Lisa van der Molen met Gentleman

Lisa van der Molen met Gentleman

Nathaly Spaak met Vaya Fortuna

Nathaly Spaak met Vaya Fortuna

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp