Pupillen scoren hoge ogen!

In het weekend van 13 en 14 februari zijn een aantal leerlingen van Dressuurstal Bloem op concours geweest en hebben hier ruim voldoende gescoord.

Lisa van der Molen reed met haar pony Gentleman mee in de laatste selectie van Groningse kampioenschappen. Zij zetten een goede proef neer die werd beloond met de eerste plaats. Gemiddeld over alle gereden selectiewedstrijden staat zij nu ook eerste in het klassement. Hopen dat ze deze plaats kan verdedigen op het regiokampioenschap.

Jesper Faber maakte zijn debuut in het M1 met zijn paard Eros en behaalde maar liefst 209 punten. Dit puntenaantal was ruim voldoende voor het oranje lint. Kortom een top debuut.

Julot Scheidema reed haar allereerste officiële wedstrijd. Julot reed met haar pony Elena Eclipse naar een score van 208 punten in de B dressuur. Ook dit puntenaantal was ruimschoots genoeg voor een eerste plaats. Ook een top debuut.

Esmee Iwema reed met haar pony Sissy in de M1 dressuur ook naar een eerste plaats.

Lysanne Klootsema was met haar paard Aniek oet de Broekstreek actief in het M1 dressuur. Ook zij wist een eerste prijs te bemachtigen.

Verder hebben Maxime van Ginkel en Andy Kranenburg zich weten te plaatsen voor het regiokampioenschap.

Hartstikke goed gedaan allemaal.

Lisa van der Molen met Gentleman

Lisa van der Molen met Gentleman

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Lysanne Klootsema met Aniek oet de Broekstreek

Lysanne Klootsema met Aniek oet de Broekstreek

Esmee met Sissy

Esmee met Sissy

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp