Nathaly Spaak wint met ruime voorsprong het regiokampioenschap van Drenthe

6 februari 2016 is voor leerlinge Nathaly Spaak een dag om niet te vergeten. Met haar Vaya Fortuna mocht zij haar kunsten vertonen op de finale van de regiokampioenschappen van Drenthe en wist zich te kronen tot kampioene van Drenthe.

In de M1 dressuur zette de leerlinge van Dressuurstal Bloem haar beste beentje voor. Op 23 januari reed zij de selectiewedstrijd voor het regiokampioenschap van Drenthe en werd hier vierde. Daarmee plaatste zij zich voor de finale die op 6 februari plaatsvond.

“De combinatie verkeerde in goede vorm, maar daarmee is nog niks gewonnen. Het moet allemaal nog op zijn plek vallen.” Zegt Bronno Bloem.

En dat lukte haar! Met een mooie proef die beloond werd met maar liefst 66,83% wist zij de concurrentie ruim achter zich te laten.

“Vaya Fortuna gaf een goed gevoel, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Nu trainen we lekker door voor het Nederlandse Kampioenschap en hoop mijn provincie goed te kunnen vertegenwoordigen.” Zegt Nathaly Spaak enthousiast.

Jesper Faber reed ook mee in de regiofinale en wist een zesde plaats te bemachtigen in het L2 dressuur. Helaas was zijn paard Eros erg onder de indruk van de entourage, waardoor Jesper niet echt aan rijden toekwam. “Erg jammer, want deze combinatie verkeerde ook in goede vorm.” Aldus Bronno Bloem.

De kersverse kampioene Nathaly Spaak met Vaya Fortuna

De kersverse kampioene Nathaly Spaak met Vaya Fortuna

Vaya Fortuna in haar versierde stal

Vaya Fortuna in haar versierde stal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp