Trots op leerlingen!

Afgelopen weekend werden de regiokampioenschappen van Groningen gehouden in Winschoten. ” Ik ben erg trots op de meiden met hun behaalde resultaten.” Aldus Bronno Bloem.

Vijf combinaties die bij Dressuurstal Bloem trainen mochten hun kunsten vertonen.

Julot Scheidema beet het spits af met haar pony Elena Eclipse. Zij werd reservekampioen in de klasse L1 dressuur pony’s.

Lisa van der Molen heeft een druk, maar succesvol weekend achter de rug. Zij had zich met maar liefst drie paarden geselecteerd voor de finale van het kampioenschap. Ze startte als eerste met haar mooie schimmelpony Cedric in de klasse Z1 dressuur. Ze maakte helaas een paar foutjes. maar toch behaalde zij een nette derde plaats. Zondag ging zij van start met haar nieuwe paard Bruce in de klasse B dressuur paarden. Dit deed zij niet onverdienstelijk. Ze behaalde het reservekampioenschap. Erg knap omdat ze nog maar kort een combinatie vormen. Ook kwam Lisa met haar pony Gentleman in actie. In de klasse M1 dressuur wist zij een mooie proef neer te zetten die genoeg was voor nogmaals de reservetitel. Twee reservetitels en een derde prijs. Heel erg goed gedaan Lisa.

Monique Jonker kwam, zag en overwon nogmaals met haar pony Aroshoeve’s Don Olivius in de klasse L2 paarden. Na de voorselecties stond zij eerste in het klassement, maar het moet altijd nog op het moment suprême gebeuren. Dit gebeurde. Met een pony tussen die grote paarden stonden ze hun mannetje. Afgelopen outdoorkampioenschap wist zij ook al de kampioenstitel in de klasse L1 dressuur op naam te schrijven. Heel erg knap!

Ook waren er andere leerlingen actief en succesvol afgelopen weekend. Ilse Weeda, Soily Brookman en Yasmin Tromp vertoonden hun kunsten in Norg.

Yasmin Tromp zette met haar pony Melody hun beste beentje voor en wistten beslag te leggen op de eerste prijs.

Soily Brookman en Ilse Weeda deden goede zaken in de klasse M1 dressuur. Soily wist beide proeven te winnen met haar pony Ziggy aw. Ilse Weeda lest sinds korte tijd bij Bronno en wist meteen tweemaal de tweede prijs binnen te halen. Erg knap!

Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie goede resultaten. Jullie maken ons trots!

Lisa van der Molen met Bruce

Lisa van der Molen met Bruce

Lisa met Bruce en Gentleman

Lisa met Bruce en Gentleman

Soily Brookman M1

Soily Brookman met Ziggy aw

julot scheidema met Elena Eclipse

Julot Scheidema met Elena Eclipse

Monique met Olivius

Monique met Olivius

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp