Mooie prestaties

In het weekend van 9 en 10 juli zijn een aantal leerlingen zeer succesvol geweest.

Sandra Koornstra wist de eerste en tweede prijs te bemachtigen in het L2 dressuur met haar paard E-Jojo OnS (v. Johnson)

Isabella Hornhuis-Kümmerlen reed met haar mooie schimmel Andalusiër Heredero in het L2 dressuur en wist beslag te leggen op de derde en de tweede prijs.

Soily Brookman liet zien in goede vorm te verkeren en wist eerste en tweede te worden in het M1 dressuur met haar pony Ziggy AW.

Monique Jonker reed haar generale repetitie voor het kampioenschap in de L1 dressuur met haar mooie pony Aroshoeve’s Don Olivius. Dit deed zij niet onverdienstelijk. Zij mocht twee keer het oranje lint in ontvangst nemen. Dat is veelbelovend voor het Groninger kampioenschap komend weekend.

Jesper Faber had een druk weekend. Zaterdag kwam hij in actie met zijn Eros (v. Florencio) in het M1 dressuur ging hij er vandoor met de vijfde prijs. Zondag zette hij de puntjes op de “i” en dat lukte. Hij reed overtuigend naar de winst en in de tweede proef behaalde hij nog een 4e prijs.

Linda Palsma verscheen aan de start met haar Sir Oldenburg nakomeling Equido PQH. In de L1 dressuur reed zij twee keer naar de eerste prijs. Erg knap want dit was de tweede keer dat deze combinatie op concours was.

Sandra Koornstra met E-jojo OnS

Sandra Koornstra met E-jojo OnS

Linda Palsma met Equido PQH

Linda Palsma met Equido PQH

Soily Brookman met Ziggy AW

Soily Brookman met Ziggy AW

Monique Jonker met Aroshoeve's Don Olivius

Monique Jonker met Aroshoeve’s Don Olivius

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp