Lysanne Klootsema wint!

De afgelopen weekenden zijn er een aantal leerlingen van Dressuurstal Bloem op wedstrijd geweest. Hieronder een overzicht van de succesvolle leerlingen. Excuses voor eventuele vergeten leerlingen.

In het weekend van 16 en 17 april was Lysanne Klootsema op wedstrijd met haar Haflinger Aniek oet de Broekstreek. Zij wist in de M1 naar een eerste en een dere plaats te rijden. Erg knap.

In het weekend van 23 en 24 april zijn een aantal leerlingen actief geweest op een van de eerste buitenconcoursen dat plaatsvond in Norg.

Isabella Hornhuis maakte haar debuut in de L2 dressuur met haar paard Hero. Zij wist een nette derde plaats te behalen.

Julot Scheidema behaalde een nette tweede plaats in de B dressuur met haar pony Elena Eclipse.

Nathaly Spaak maakte haar debuut in het M2 dressuur met haar paard Vaya Fortuna. Ook zij wist naar een derde plaats te rijden.

Lisa van der Molen behaalde ook een derde plaats met haar pony Cédric in het M2 dressuur.

Fleur Siesling behaalde ook een derde prijs met haar paard Fiore in het L2 dressuur.

Ook kwam Bronno Bloem zelf ook in actie met zijn paard Famous. Hij heeft Famous lang thuisgehouden om haar door te trainen. Hij maakte zijn debuut in het Z1. Famous gaf een fijn gevoel op het losrijterrein. In de proef liep Famous met veel expressie door de ring. Helaas slopen er veel foutjes in, waardoor hoge scores uitbleven.” Famous loopt met erg veel kracht en afdruk, heeft een goede instelling en gaat altijd door. Daarom vind ik dit een fantastisch paard.”

Alle leerlingen van harte gefeliciteerd!

Lysanne Klootsema met Aniek oet de Broekstreek

Lysanne Klootsema met Aniek oet de Broekstreek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp