Leerlingen winnen van Bronno Bloem!

In het weekend van 26 en 27 september zijn een aantal leerlingen van Bronno Bloem op concours geweest.

Zo moest Esmee Iwema met haar pony Sissy rijden in Gasselte en behaalde tweemaal een eerste prijs in het M1 dressuur!

Esmee Iwema met Sissy (2)

 

 

 

 

 

Ook Manon Groesz mocht met haar pony Carlos Joy in de ring verschijnen in Gasselte. Zij reed in het Z1 naar 209 en 222 punten.

Ook was Nathaly Spaak actief dit weekend. Zij was aanwezig op het eerste indoorconcours van het jaar, dat werd gehouden in Vries. Zij startte haar Vaya Fortuna in het M1 dressuur en stuurde de toen wat minder oplettende merrie netjes in het rond. Zij behaalde hiermee een tweede plaats met 194 punten. Knap gedaan!

Wat een knuffel ook die Vaya Fortuna! met Nathaly Spaak.

Wat een knuffel ook die Vaya Fortuna! met Nathaly Spaak.

Maxime van Ginkel maakte zondag haar debuut met haar prachtige tienjarige merrie Aloriska (Stedinger x Rubinstein) in de L2 dressuur. Deze kersverse combinatie deed het fantastisch voor een eerste keer en zij behaalde een tweede plaats met 192 punten. Kortom een zeer veelbelovend debuut!

Trotse Maxime met Aloriska.

Trotse Maxime met Aloriska.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bronno Bloem ging dit weekend zelf ook van start in Vries met twee paarden. Hij startte Donna Karen (Lord Leatherdale x Krack C) in het L2 dressuur en Famous (Stedinger x World Cup I) in het M1 dressuur. Beide paarden deden erg hun best, maar waren wel zeer onder de indruk. Bronno had  ze dan ook mee voor de ervaring. Hij behaalde met beide paarden een nette winstpunt, maar er is nog zeer veel ruimte voor verbetering. “Ik ben er gewoon uitgereden door mijn eigen leerlingen.” zegt hij krabbend achter zijn oor. “Achja volgende keer beter” zegt hij met een lach vol trots.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp