Leerlingen succesvol afgelopen weekenden

Afgelopen weken zijn een aantal leerlingen van Bronno Bloem op concours geweest en hebben dat goed gedaan.

Zo reed Nathaly Spaak in het weekend van 31 oktober en 1 november twee keer naar een eerste plaats met haar paard Vaya Fortuna(Leeroy) in het M1 dressuur.

Ook Maxime van Ginkel was dat weekend actief met haar paard Aloriska(Stedinger) en reed naar een eerste en nette tweede plaats.

Andy Kranenburg maakte dat weekend zijn debuut in het L2 dressuur en behaalde direct een eerste en een mooie derde plaats. Hartstikke goed!

In het weekend van 14 en 15 november zijn ook een aantal leerlingen actief geweest en zijn naar verschillende wedstrijden geweest.

Nathalie Hovenkamp reed in de B dressuur met haar Figaro(Sir Oldenburg) naar twee hoge scores van maar liefst 210 en 217 punten wat uiteraard ruim voldoende was voor zes winstpunten en twee keer het oranje lint.

Monique Jonker maakte haar debuut in het L1 dressuur met haar jonge pony Aroshoeve’s Don Olivius(Heidenhofs Don Diego) en behaalde maar liefst 206 en 208 punten. Dit puntenaantal was meer dan genoeg voor tweemaal een eerste plaats. Erg knap voor een jonge pony tussen al die grote paarden.

Dan de tweede selectie van IICH Groningen die ook in het weekend van 14 en 15 november gehouden werden.

Jesper Faber kwam zaterdagochtend in actie met zijn Eros(Florencio) in de L1 dressuur. Hij reed succesvol naar een eerste plaats met maar liefst 212 punten.

Bronno Bloem ging ook van start met twee paarden. Donna Karen behaalde een nette vierde plaats in het L2 met 192 punten. Ook had hij Famous mee in het M1 dressuur, maar zij was erg gespannen en Bronno kwam daardoor niet aan rijden toe. De punten bleven steken op 177, wat zeer terecht was. Lekker verder trainen en dan de volgende keer beter.

Evianne Kooistra mocht haar kunsten zondag vertonen met haar pony Dionne in het M1 dressuur. Ook zij reed naar de overwinning!

Lisa van der Molen reed zondag met haar pony Gentleman in het L1 dressuur. Zij behaalde een tweede plaats.

“Als er leerlingen vergeten zijn, sorry daarvoor” “Wel ben ik hartstikke trots op jullie” zegt Bronno Bloem.

We hebben nog niet alle foto’s ontvangen van de leerlingen, maar de rest van de afbeeldingen zullen later worden bijgevoegd.

Monique Jonker met Olivius

Monique Jonker met Aroshoeve’s Don Olivius(Heidenhof’s Don Diego)

Lisa pony

Lisa van der Molen met haar pony Gentleman

Nathalie Hovenkamp met Figaro

Nathalie Hovenkamp met Figaro(Sir Oldenburg x Rockerfeller)

Evianne Kooistra met Dionne

Evianne Kooistra met Dionne

Andy Kranenburg met Dollards Charly

Andy Kranenburg met Dollards Charly

 

 

 

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp