Leerlingen doen het goed deze herfstvakantie

Afgelopen week (18 t/m 26 oktober) zijn een hele hoop leerlingen actief geweest op verschillende wedstrijden. Dit deden zij erg goed.

Zo maakte Lisa van der Molen op dinsdag met haar pony Gentleman hun debuut in de L1 dressuur. Dit deden zij erg goed. Ze behaalden tweemaal een eerste plaats. Ook heeft zij de selecties van indoor Veendam gereden en dat ging wat minder goed. Toch behaalde zij een mooie vierde plaats.

Andy Kranenburg reed afgelopen donderdag in Tolbert met Dollard’s Charly en sloot de L1 dressuur af met een nette tweede en derde plaats. Hij zal nu door gaan trainen en verschijnt binnenkort in de L2 dressuur.

Tanja Groenwold maakte haar debuut met Paris in het M1 dressuur in Bedum en behaalde een dikke winstpunt.

Inge Zuidersma mocht haar kunsten vertonen in Annen met haar Mr. Marvellous in de L2 en zij mocht twee keer het oranje lint in ontvangst nemen.

Dan de selectiewedstrijden voor IICH Groningen. Bronno Bloem verscheen met twee paarden aan de start. Met Donna Karen in de L2 en met Famous in de M1 dressuur. Donna Karen werd nog zesde, maar het was niet de beste proef. Famous was te heet en daardoor kwam Bronno niet aan rijden toe. Ze behaalde nog wel 189 punten.

Evianne Kooistra kwam zondag in actie met haar pony Dionne in het M1 dressuur. Zij behaalde 186 punten en dat was genoeg voor een knappe vierde prijs.

Ook zondag mocht Esmee Iwema de ring in met haar pony Sissy. Zij kon haar pony netjes door de proef rijden en dat werd beloond met 190 punten en een tweede prijs.

Zondag kwam Bronno Bloem ook weer in actie met Donna Karen en Famous. Ditmaal in Vries. Donna Karen behaalde een vijfde plaats en Famous was iets beter te rijden dan de dag ervoor, maar nog steeds niet naar wens van Bronno. “We trainen lekker verder en dan gaat het helemaal goedkomen met deze paarden” zegt Bloem.

Ook Maxime van Ginkel startte met haar paard Aloriska in Vries in de klasse L2 dressuur. Ook Maxime wist naar een vijfde plaats te rijden ex-aequo met Bronno.

Kortom een succesvolle week voor de leerlingen van Dressuurstal Bloem!

Hieronder een aantal foto’s van de prijswinnaars.

Maxime van Ginkel met Aloriska (Stedinger x Rubinstein)

Maxime van Ginkel met Aloriska (Stedinger x Rubinstein)

Esmee met Sissy

Esmee met Sissy

Evianne Kooistra met Dionne

  Evianne Kooistra met Dionne

Inge Zuidersma met Mr. Marvellous

Inge Zuidersma met Mr. Marvellous

Lisa van der Molen met Gentleman

Lisa van der Molen met Gentleman

Tanja met Paris

Tanja met Paris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp