Leerlingen presteren goed!

In het weekend van 22 en 23 augustus 2015 zijn een aantal leerlingen van Bronno Bloem op concours geweest. Zij waren zeer succesvol.

Zo maakte Lonneke Opsteegh haar debuut met haar mooie bruine paard Fantast. Zij reed zaterdag naar vier winstpunten(202 en 196 punten) en behaalde daarmee een eerste plaats. Zondag ging ze weer van start en hier behaalde ze ook vier winstpunten(201 en 208 punten) en mocht hiermee twee eerste prijzen in ontvangst nemen. Fantast(Rhodium x Cabochon) is een vijfjarige ruin die erg veel talent heeft en een super instelling. Dit paard heeft Bronno Bloem als vierjarige gekocht, zelf opgeleid, en als vijfjarige verkocht aan Lonneke.

Lonneke Opsteegh met haar Fantast(Rhodium x Cabochon)

Lonneke Opsteegh met haar Fantast(Rhodium x Cabochon)

Ook was Esmee Iwema actief dit weekend en behaalde met haar bloedmooie pony Sissy twee winstpunten in de M1 dressuur. De eerste proef werd beloond met 191 punten wat een tweede prijs opleverde. Helaas had ze in de tweede proef wat teveel spanning en bleef de score hangen op 182 punten.

Esmee Iwema met Sissy

Esmee Iwema met Sissy

 

 

 

 

 

 

 

Fleur Siesling ging ook van start dit weekend en kwam op een roze dressuurwolk terug. Deze kersverse dressuuramazone verscheen in de dressuurring met haar vijfjarige schimmelmerrie Fiore della farina(Up to date x Legaat) en behaalde maar liefst 196 en 203 punten in de L1 dressuur. Dit puntentotaal was in beide proeven genoeg voor het oranje lint.

Fleur Siesling met Fiore della farina(Up to date x Legaat)

Fleur Siesling met Fiore della farina(Up to date x Legaat)

“Ga zo door allemaal. Ik ben trots op jullie” Aldus Bronno Bloem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp