Groninger Kampioenschappen

In het weekend van 11-12 juli 2015 werden de Groninger kampioenschappen verreden op de drafbaan in het stadspark van Groningen. Het terrein lag er super bij en beide dagen waren goed georganiseerd.

Meerdere leerlingen van Dressuurstal Bloem deden mee. Zo startte Lisa van der Molen, met haar pony Gentleman in de B dressuur. Deze proef was goed genoeg voor een finaleplaats die later op de middag in de hitte werd verreden. In de finale werd Lisa met haar knappe jonge pony, die iets moe werd, uiteindelijk zesde. Ook startte Lisa haar bloedmooie schimmel pony Cedric in het M1.

Esmee Iwema ging ook van start op zaterdag in de klasse M1 met haar pony Sissy. Met deze mooie palomino zette ze een nette proef neer wat gewaardeerd werd met een finale plek op zondag. In de finale ging Esmee foutloos van start met een mooi drafstuk, helaas had ze een paar storingen in de galop, waardoor ze op een vijfde plaats eindigde.

In de klasse L1 reden Andy Kranenburg en Tanja Groenwold. Beide reden nette proeven met een paar kleine foutjes. Beiden behaalden zij een zesde plaats.

In alle vroegte verscheen Bronthe de Vries in de L2 met haar c pony Velvet Mistery als allereerste in de ring. Bronthe won zowel de reguliere- als de finaleproef en mag zich daarom nu kampioen van Groningen noemen!!!!

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Bronthe met haar pony Velvet Mistery

Bronthe met haar pony Velvet Mistery

1 Reactie op Groninger Kampioenschappen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp