Groninger kampioenschappen

Afgelopen weekend werden in voor de regio Groningen de kampioenschappen verreden in het stadspark. Ondanks het minder mooie weer lag het terrein er prachtig bij. Zaterdag startte Bronno met Famous (v. Stedinger) in de klasse Z2. In de proef ontstonden helaas wat foutjes waardoor een hoge score uitbleef. In de middag werd de kür op muziek gereden. Hier was Famous goed bij de les en kon Bronno een fijne kür neerzetten wat goed was voor een percentage van 66,50%.

Ook leerlingen van Bronno streden om het felbegeerde ticket voor de Hippiade. Zo startte Lisa van der Molen met haar paard Bruce in de klasse B waar ze overall een vierde plaats behaalde. Ook Ninian Liebe kwam uit in deze klasse, zij werd met haar Dayfleur zesde. Lisa behaalde met haar pony Gentleman een mooie vierde plaats in de klasse M2 pony’s. Esmee Iwema reed haar laatste kampioenschappen met haar pony Sissy in de klasse Z1 wat in de eerste proef goed was voor een zesde plek.

Monique Jonker deed ook deze kampioenschappen weer goede zaken. Met haar pony Olivius behaalde zij een derde plaats in de klasse M1 paarden en daarmee een ticket voor het NK! Marissa Sluiter werd kampioen in de klasse L1 pony’s en mag ook deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen! Gefeliciteerd allemaal!

Dressuurstal Bloem Dressuurpaard te koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp