DCIG competitie

Dit weekend was het tijd voor de finale van de DCIG competitie. Door middel van een kür op muziek mochten de finalisten laten zien wat ze in huis hadden.

Drie leerlingen van Dressuurstal Bloem mochten deelnemen aan deze finale in de prachtig opgezette accommodatie in Zuidbroek.

Als eerste mocht Lisa van der Molen startten met haar pony Gentleman. Zij reed in de klasse L. Gentleman was zeer onder de indruk van de ambiance en liet door de spanning veel punten liggen in de kür. Heel erg jammer, want de combinatie was goed in vorm.

Daarna was het de beurt aan Jesper Faber. Hij reed mee in de Klasse L paarden met Eros(Florencio x Cabochon). Deze combinatie was ook zeer goed in vorm, maar helaas maakte hij wat stuurfoutjes vanwege de zenuwen. Erg jammer! Toch wist hij een nette vijfde plaats te behalen in een zeer sterk deelnemersveld. Hij behaalde ondanks de foutjes toch nog 64,584%. Heel knap!

Evianne Kooistra reed met haar pony Dionne in de klasse M. Haar pony liep erg fijn op het losrijterrein, maar vond het erg spannend in de wedstrijdring. Hierdoor schoot Dionne er af en toe tussenuit. Dit kostte haar een hele hoop punten. Toch kreeg ze mooie complimenten van de jury.

“Erg jammer van de spanning, maar oefening baart kunst. Ondanks dat ben ik erg trots op jullie”. Zegt Bronno Bloem.

Lisa van der Molen met Gentleman

Lisa van der Molen met Gentleman

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Jesper Faber met Eros(Florencio)

Evianne Kooistra met Dionne

Evianne Kooistra met Dionne

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp