Dressuurstal Bloem

Dressuur Instructie

Bij Dressuurstal Bloem kunt u terecht voor instructie op elk gewenst niveau. Of het nu werken aan de basis is of om de puntjes op de ‘i’ te krijgen in de zwaardere oefeningen. Bronno proberen het uiterste uit de combinatie te halen. Wilt u instructie aan huis? Wilt u een clinic van een dag(deel) laten verzorgen door Bronno? Zoekt u een instructeur voor uw verenigingslessen? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Door middel van een eerlijke en duidelijke manier probeert Bronno Bloem de ruiter/amazone zich bewust te laten worden van hoe het paardrijden in elkaar steekt.

Training van uw Paard

U kunt bij Dressuurstal Bloem terecht voor het laten trainen van uw paard. Wilt u uw paard verkopen? Ook met het oog op verkoop kunt u uw paard laten trainen/uitbrengen in de sport.

Uiteraard staat het welzijn van de paarden hoog in het vaandel. De paarden krijgen minimaal twee keer per dag beweging. Een keer om te trainen en een keer om te ontspannen. Ook het voer vinden wij groot belang. Het hooi wordt jaarlijks getest en voor ieder paard wordt een passend voerbeleid gehanteerd. 

Dressuur Clinics 

Bent u op zoek naar iemand die een leuke en leerzame clinic op locatie kan verzorgen? Bronno geeft clinics op maat. Hierbij kunt u denken aan de volgende mogelijkheden:

 • Een dagdeel of een hele dag combinaties begeleiden op uw locatie
 • Het verzorgen van lessen op uw vereniging
 • Het geven van een demonstratie waarbij Bronno te paard uitleg geeft
   

Bronno Bloem is een zeer gedreven dressuurruiter met veel ambitie, die op dit moment uitkomt in de Zware Tour en zijn eigen dressuurstal is begonnen in 2015. Naast het trainen van de paarden geeft hij dagelijks dressuurles. 

Dressuurstal in Groningen

Sinds 1 mei 2015 heeft Bronno zijn eigen dressuurstal in Glimmen nabij Groningen. Hier kunt u onder andere terecht voor:

 • Het trainen van uw paard(en)
 • Het krijgen van instructie op gewenst niveau
 • Het africhten van uw paard(en)
 • Het verkopen van uw paard(en)
 • Het kopen van het voor u geschikte dressuurpaard.
 • Het reserveren van een dressuur clinic gegeven door Bronno
 • Het zadelmak maken van paarden

Voor meer informatie kunt u hier contact op nemen.

Instructie en trainen

Bronno heeft veel ervaring in het opleiden, corrigeren, trainen en zadelmak maken van (jonge) paarden. Door de jaren heen ontwikkelde hij zijn eigen visie op het trainen van paarden en het opleiden van ruiters/amazones. Bronno geeft zowel les bij u op locatie, als op Dressuurstal Bloem in Glimmen, nabij Groningen.

Het hoogst haalbare uit ruiter en paard krijgen. Dat is waar Dressuurstal Bloem voor staat!

Facebook

Instagram

Youtube

Whatssapp